top of page
Search

Rezultati javnog poziva

Dana 23.1.2024. godine sastalo se povjerenstvo u sastavu: Silvija Krpes, učiteljica geografije,  koordinator projekta, Irena Posavec, učiteljica engleskog jezika, voditelj projekta, Viktorija Tomić, knjižničarka i Tajana Sikaček, psihologinja, koje je na temelju pristiglih prijava provelo odabir kandidata za grupnu mobilnost učenika i učitelje za Erasmus+ aktivnosti za školsku godinu 2024./2025.

Povjerenstvo je zaprimilo ukupno 38 prijava učenika i 8 prijava učitelja. Od pristiglih prijave 3 prijave nisu imale potpunu dokumentaciju dok su 2 prijave bile sa dokumentacijom koja je zaprimljena nakon roka dospijeća cjelovite dokumentacije. Prema pravilima raspisanog Javnog poziva te prijave su izuzete od odabira.

 Ostale pristigle 33 prijave učenika povjerenstvo je pročitalo i bodovalo prema unaprijed raspisanim kriterijima. Temeljem bodovanja odabrano je 20 kandidata s najvišim brojem bodova koji će sudjelovati u grupnim mobilnostima. U slučaju odustajanja nekog od odabranih kandidata njega zamjenjuje prvi sljedeći kandidat koji se nalazi na listi ispod crte.

 Povjerenstvo je učenike raspodijelilo u dvije grupe po deset učenika, Grupa A i Grupa B, zbog lakše realizacije daljnjih aktivnosti i obavijesti vezanih uz mobilnosti.

 Temeljem prijava od strane učitelja za mobilnosti su izabrani sljedeći učitelji: Ivana Slegovac – Mokry, Irena Posavec, Šimica Vlajić, Josipa Seletković, Ivana Kašner, Silvija Krpes te ravnatelj Ivica Petrović. Svi učitelji će prema iskazanim vlastitim interesima i u ciljevima projekta, zajedno u suradnji sa povjerenstvom odlučiti o daljnjim aktivnostima.




0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page